اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

فروش ۹۸۰ میلیارد تومان اموال دولتی در سال 1400

به گفته مدیرکل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد طی امسال ۹۸۰ میلیارد تومان اموال دولتی به فروش رفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر دادگر مدیرکل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد در بخش خبری ۲۱ تصریح کرد: در سال گذشته تعدادی اموال مازاد شناسایی شد. در سال جدید به علت تغییر دولت، املاک کمتری شناسایی شده است. آنچه که به عنوان ۱۴ هزار میلیارد تومان اموال مازاد دولتی مطرح می شود مربوط به سال گذشته است.

او افزود: سال گذشته هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اموال فروش رفته و مابقی اموال هم مجوزها تنفیذ شده تا در سال جدید به فروش بروند.

دادگر بیان کرد: در سال جدید هم  ۱۹۰ ملک  به اموال مازاد دولتی اضافه شده و ارزش آنها به ۱۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.  طی امسال تا الان ۹۸۰ میلیارد تومان به فروش رفته و دستگاه ها نسبت به فروش مابقی آن اقدامی نکرده اند.

این مقام مسئول در خصوص اینکه آیا امکان فروش ۴۰ هزار میلیارد تومان اموال مازاد دولتی وجود دارد، توضیح داد: این ظرفیت در اموال دولت وجود دارد ولی زیرساختی برای فروش آن فراهم نیست. در سه سال اخیر فقط به بیان این موضوع پرداخته شده اما اجرا نشده است.

او ادامه داد: با کارگروه های استانی نسبت به شناسایی اموال مازاد اقدام شده و در نتیجه ۱۷ هزار میلیارد تومان اموال شناسایی شد اما اینکه این اموال به فروش برسد هم به همکاری دستگاه ها بستگی دارد هم اینکه بازار باید کشش خرید داشته باشد.

دادگر در خصوص اینکه چرا فروش اموال مازاد دولتی به کندی پیش می رود گفت: عوامل مختلفی در این امر دخیل هستند  و فروش اموال تاکنون نتیجه مطلوبی نداشته است بارها مزایده برگزار شده اما برنده ای نداشته است.

او افزود:  قانون و آیین نامه های حاکم بر معاملات دولتی سخت است و محدودیت هایی دارد. قوانین با ما پیش نرفته اند و جاذبه خاصی برای خرید این اموال وجود ندارد.

مدیرکل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد امکان فروش اقساطی این اموال نیست و این اموال باید به نرخ روز و نقد و یکجا به فروش برسند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار